Van gelaatsverzorging tot nail art

Me-time bij Atelier Marly

Atelier Marly omvat niet alleen een prachtige kapperszaak, maar ook een luxe schoonheidssalon.
Dé place-to-be voor gepersonaliseerde en  kwalitatieve schoonheidsbehandelingen en nagelverzorging in een ontspannen sfeer en in alle privacy.
Gediplomeerde schoonheidsspecialiste Amber Wellens staat je bij met raad en daad en laat je er in een handomdraai stralend uitzien. Ze gebruikt hiervoor onder meer de topproducten van Image Skincare. Atelier Marly is ook gespecialiseerd in een verfijnde afwerking van gelnagels en gellak en Amber verzorgt daarbij uw nagels tot in de puntjes.

Gastvrij en professioneel

Onder supervisie van gediplomeerde schoonheidsspecialistes Roselien en Amber kunnen vrouwen en mannen bij Atelier Marly zich laten verwennen met  schoonheidsbehandelingen: van reinigende peelings tot verzorgende facials. En heeft u huidproblemen, dan hebben zij alle kennis en producten in huis om u weer te laten stralen.

Me-time bij Atelier Marly is dus iets om naar uit te kijken. Je wordt door Roselien en Amber flink in de watten gelegd. Of je nu komt voor gelnagels, henna brows, een lashlift of de uitgebreide verzorging van je gelaat. Ze combineren uitstekende gastvrijheid met professionaliteit en het behalen van het best mogelijke resultaat.