Welkom in het kapsalon

Wij nemen écht de tijd voor jou

Jouw kapsel is maatwerk

Het is belangrijk dat je kapsel bij jou en je persoonlijkheid past. Of je nu kiest voor een iconische classic bob of een jonge, frisse cut. Haarstyliste Roselien neemt daarom ruim de tijd om jou te leren kennen en samen met jou het juiste kapsel te ontdekken. Ze houdt hierbij rekening met de vorm van jouw gelaat, het type en de gezondheid van jouw haar en jouw wensen. Elke behandeling bij Atelier Marly wordt met veel aandacht en expertise uitgevoerd, zodat je steeds topkwaliteit kan verwachten. Haarstyliste Roselien volgt de nieuwste trends en kleur- en snittechnieken op de voet. Ze scherpt haar deskundigheid door deel te nemen aan masterclasses van gerenommeerde kappers en merken. Van barbering voor heren, met barbierklassiekers zoals fades, tot de handpainted babylights en sunkissed balayages voor stralende dames: Roselien beheerst deze technieken als een master hairdresser .

Kom tot rust in de kappersstoel

Elke snit of kleuring bij Atelier Marly is een totaalervaring waarbij verzorging, ontspanning en aandacht centraal staan. Dat begint al bij het wassen van je haar, in de speciale massagestoel waarin je helemaal horizontaal ligt. Zo kom je tot rust terwijl er gezorgd wordt voor jouw persoonlijk kapsel met aangepaste verzorging en afwerking.

Haarstyliste Roselien neemt ook de tijd om je tips te geven hoe jij zelf je haar kan verzorgen en stylen. Een bezoekje aan haar kapsalon in Westerlo staat garant voor kwaliteitsvolle Me-time!