Het Marly team

Bij hen is je haar & look in goede handen

Roselien van kapsalon Atelier Marly

Roselien

De trotse eigenares van Atelier Marly. Studeerde voor schoonheidsspecialiste en volgde daarna een opleiding tot hairstylist, omdat haar al van kindsbeen af haar grote passie is. Ze zweert bij gezond haar en knipt en kleurt stralende coupes. Altijd de zon in huis – in Atelier Marly zingt of neuriet ze vaak mee met de radio. De trotse ‘mama’ van Henk, de schalkse viervoeter en mascotte van het salon.

Amber Wellens van Atelier Marly

Amber

De jongste aanwinst van Atelier Marly. Gediplomeerde schoonheidsspecialiste en gedreven nagelstyliste. Legt je met een stralende glimlach in de watten. Amber zorgt voor super strakke nagels, hennabrows en lashlifts. Ook kan ze jullie huid ontleden en haar professionele en kritische advies geven over welke behandelingen en producten het beste passen bij uw huid.

nicky

Nicky

De moederkloek van de bende. Mama van Roselien en de administratieve duizendpoot die erover waakt dat alle zaken steeds op orde zijn. Onderneemster pur sang en een echt mensen-mens, die met iedereen overweg kan. Nicky springt vaak in als het druk is en bezorgt klanten van het kapsalon dan de beste hoofdmassages van Vlaanderen en een kopje heerlijke koffie, thee of fris.

Wie doet wat ‘m graag doet…

Atelier Marly is het kapsalon van Roselien Geysen in Westerlo. Een kapster met passie en liefde voor haar vak en haar klanten. Ze startte de zaak enkele jaren geleden op nadat ze de nodige ervaring had opgedaan bij enkele gerenommeerde salons.

Dankzij haar creativiteit en vakkennis is ze een echte allround haarstyliste. Ze heeft een voorliefde voor blonds & balayages, maar ook voor een stralende kleuring en een perfecte snit ben je bij haar aan het goede adres. Vaste klanten noemen haar zelfs een haartiste.

In deze video stelt Roselien haar zaak, haar visie en haar persoonlijke stijl en werkwijze voor.